marți, 13 aprilie 2021

Petrecere privată cu 30 de persoane ,,spartă” de polițiștii din Câmpia Turzii

ACTIVITĂȚI ÎN MUNICIPIUL TURDA ȘI ÎN LOCALITĂȚILE ARONDATE

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat pe raza municipiului și a comunelor arondate.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost oprite pentru control circa 90 de autovehicule și mijloace de transport persoane.

Urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, iar abaterile constatate au condus la reținerea a 16 permise de conducere.

ACȚIUNI ÎN SISTEM INTEGRAT ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII ȘI ÎN LOCALITĂȚILE ARONDATE

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Rurală au acționat atât pe raza municipiului, cât și a zonei rurale arondate.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 115 persoane și au fost verificate 15 societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control 90 de autoturisme și 35 de mijloace de transport persoane.

Neregulile constatate au condus la aplicarea unui număr de 36 de sancțiuni contravenționale, 31 dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, fiind reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu semnificativ :

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări cu privire la faptul că în curtea unui imobil din municipiu se desfășura o întrunire la care ar fi participat aproximativ 30 de persoane, fără a se respecta regulile instituite în contextul pandemiei de Coronavirus.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat organizatorul, un bărbat de 39 de ani, din același municipiu.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

De asemenea, verificările sunt continuate în vederea identificării tuturor participanților.

Articol original

👍 Petrecere privată cu 30 de persoane ,,spartă” de polițiștii din Câmpia Turzii

Next
« Next
Previous
Previous »