marți, 20 aprilie 2021

Poftiti la Târgul de Ouã Încondeiate si Icoane, din centrul Vasluiului! Vor fi trei zile de neuitat!

INVITATIE… Consiliul Judetean Vaslui, Primãria Vaslui si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui vã asteaptã în zilele de 24 si 25 aprilie la o nouã editie a Târgului de Ouã Încondeiate si Icoane.

Evenimentul va avea loc în Centrul Civic al municipiului Vaslui, iar partener în acest an este Biblioteca Judeteanã “Nicolae Milescu Spãtarul”, institutie care contribuie la organizarea atelierelor de picturã icoane pe sticlã si încondeiere ouã, la care participã elevi de gimnaziu.

“Sperãm ca vremea sã tinã cu noi, iar vasluienii sã se bucure de expozitia cu vânzare. Evenimentul va aduce în fata vasluienilor importante centre de traditie, mesteri recunoscuti pe plan national, care vor veni în fata publicului cu adevãratele simboluri ale credintei”, a declarat Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

În afarã de ouã încondeiate, vasluienii vor putea admira si cumpãra icoane pictate pe lemn sau sticlã.

Nu vor lipsi cosurile de nuiele sau traditionalele produse de panificatie, evenimentul urmând a se derula pe perioada a douã zile, între orele 09.00 si 20.00.

Articol original

👍 Poftiti la Târgul de Ouã Încondeiate si Icoane, din centrul Vasluiului! Vor fi trei zile de neuitat!

Next
« Next
Previous
Previous »