marți, 20 aprilie 2021

Politia Rutierã Negresti, spaima betivanilor! Doi haiduci, fãrã permise de conducere, s-au ales cu dosare penale!

PRINSI… Sâmbãtã, 17 aprilie a.c., la ora 21:25, politistii din cadrul Politiei Orasului Negresti aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe strada Casa Apelor, din orasul Negresti, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Bacãu, condus de cãtre un bãrbat de 45 de ani, din localitatea Plopoasa, comuna Todiresti, judetul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodatã, întrucât acesta prezenta halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bãrbatul a fost condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice.

în cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.

A doua zi, duminicã, povestea s-a repetat. La ora 13:35, politistii din cadrul Politiei Orasului Negresti aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe un drum public din suburbia Poiana au oprit în trafic, pentru control, un moped înregistrat în strãinãtate (Germania), condus de cãtre un bãrbat de 21 de ani, din comuna Cozmesti.

Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodatã, întrucât acesta prezenta halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. în cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”.

Articol original

👍 Politia Rutierã Negresti, spaima betivanilor! Doi haiduci, fãrã permise de conducere, s-au ales cu dosare penale!

Next
« Next
Previous
Previous »