joi, 8 aprilie 2021

Premierul Cîțu și deputatul Robert Sighiartău, întâlnire cu primarii PNL din județ la Palatul Victoria. FOTO

“Am avut o discuție foarte utilă cu premierul României și o parte dintre primarii județului Bistrița-Năsăud. Mulți dintre colegii primari au implementat proiecte cu finanțare europeană de mai bine de 10 ani și au întâmpinat mereu probleme. E unul dintre lucrurile pe care le-am discutat și sunt convins că vom optimiza întregul proces începând cu depunerea proiectelor și până la finalizarea lor.

În perioada următoare, va trebui să fim pregătiți cu atât mai mult cu cât se va deschide noua linie de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care sperăm să dăm un impuls dezvoltării locale.

Îi mulțumesc premierului Florin Cîțu pentru că, în această perioadă, am avut nenumărate întâlniri în care am reușit să facem primii pași pentru a da viață noilor proiecte de dezvoltare a județului nostru.”, a scris pe pagina sa de socializare, secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău.

Articolul Premierul Cîțu și deputatul Robert Sighiartău, întâlnire cu primarii PNL din județ la Palatul Victoria. FOTO apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Premierul Cîțu și deputatul Robert Sighiartău, întâlnire cu primarii PNL din județ la Palatul Victoria. FOTO

Next
« Next
Previous
Previous »