joi, 22 aprilie 2021

Procurorii DNA nu au plecat cu mana goala de la Bârlad! Au luat la audieri un politist rutierist!

IMPLICARE… Descinderile de ieri ale procurorilor DNA la sediul RAR Vaslui si o statie ITP din Bârlad nu au fost singulare. Anchetatorii au descins si în locuintele a doi politisti bârlãdeni, ambii politisti la Rutierã. Mai mult, unul dintre ei, Sandu Cãtãlin, a fost dus la Iasi pentru audieri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Celãlalt, I. Dumitrascu, a rãmas la Bârlad pentru a sta de vorbã cu anchetatorii. Conform unor surse, cei doi ar fi membrii unui grup infractional organizat acuzat de infractiuni de coruptie si fals intelectual. Deocamdatã, procurorii anticoruptie nu au dat detalii legate de anchetã. Acestea vor fi fãcute publice atunci când împrejurãrile vor permite.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi efectueazã cercetãri într-o cauzã penalã ce vizeazã suspiciuni privind sãvârsirea unor infractiuni de coruptie, fals intelectual si constituirea unui grup infractional organizat, în perioada 2020-2021.


În cursul zilei de 21 aprilie 2021, ca urmare a obtinerii autorizãrilor legale de la instanta competentã, sunt efectuate perchezitii domiciliare în 28 locatii, situate pe raza judetelor Vaslui, Galati si Bacãu, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societãti comerciale.


În cauzã, procurorii beneficiazã de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie, I.G.P.R – Directia de Operatiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Judetene Vaslui si Arges si Gruparea de Jandarmi Mobila Bacãu.

Articol original

👍 Procurorii DNA nu au plecat cu mana goala de la Bârlad! Au luat la audieri un politist rutierist!

Next
« Next
Previous
Previous »