marți, 13 aprilie 2021

Șofer din Vaslui, beat, a lovit o mașină și a fugit! A fost prins în fața blocului!

TUPEU…Politistii rutieri vasluieni au retinut un bãrbat, în vârstã de 49 de ani, care a fost implicat într-un eveniment rutier, pe strada Ana Ipãtescu, din municipiul Vaslui, conducând un autoturism desi avea anulat permisul de conducere si care a refuzat sã se supunã recoltãrii de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 10 aprilie, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier, în urma cãruia nu au fost vãtãmate persoane, pe strada Ana Ipãtescu din Vaslui. În urma cercetãrilor efectuate, politistii rutieri au depistat si identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, pe strada Decebal, din Vaslui, însã nu si persoana care l-a condus. Bãrbatul a fost identificat în scurt timp si depistat la locuinta sa, situatã într-un bloc, de pe aceeasi stradã. Totodatã, pentru cã prezenta halenã alcoolicã, i s-a solicitat sã fie testat cu aparatul alcooltest, însã acesta a refuzat. Ulterior, bãrbatul a fost condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice dar acesta a refuzat recoltarea acestor probe.

Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta are anulat permisul de conducere, din anul 2020. În baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bãrbat, pentru o perioadã de 24 ore, a doua zi, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii vasluieni, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Articol original

👍 Șofer din Vaslui, beat, a lovit o mașină și a fugit! A fost prins în fața blocului!

Next
« Next
Previous
Previous »