vineri, 9 aprilie 2021

Soferi vasluieni certati cu legea, trasi pe dreapta de politistii de la Rutierã

PENALI… Politistii vasluieni efectueazã cercetãri fatã de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale judetului Vaslui, în timp ce încãlcau prevederile legale în vigoare. Astfel, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizati, prin 112, despre producerea unui eveniment rutier, în urma cãruia nu au rezultat victime, pe strada Stefan cel Mare din municipiul Vaslui.

În urma cercetãrilor efectuate, politistii rutieri au depistat si identificat un bãrbat de 63 ani, din municipiul Bârlad, care ar fi condus autoturismul (înmatriculat în judetul Vaslui) implicat în evenimentul rutier. Imediat dupã producerea evenimentului rutier, bãrbatul ar fi încercat sã se sustragã cercetãrilor, a abandonat autoturismul în parcarea unei societãti amplasate în vecinãtatea strãzii Stefan cel Mare apoi si-a continuat deplasarea pe jos, pânã în zona Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui unde a si fost identificat de cãtre politisti. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bãrbatul a fost condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice.

De asemenea, politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul national DN 15D, în localitatea Buhãesti, comuna Vulturesti, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un tânãr de 20 de ani, din orasul Negresti, judetul Vaslui. Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere.

Politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, pe un drum public din localitatea Rânzesti, comuna Fãlciu, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un moped înregistrat în judetul Neamt (comuna Bahna), condus de cãtre un bãrbat de 34 de ani, din Rânzesti. Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere.

Articol original

👍 Soferi vasluieni certati cu legea, trasi pe dreapta de politistii de la Rutierã

Next
« Next
Previous
Previous »