vineri, 9 aprilie 2021

Stire Active News: “Derapaj total al fostului ministru al Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru”! Declarație halucinanta a lui Tătaru! (VIDEO)

„Într-o emisiune realizatã de Marian Voicu pentru TVR în urmã cu câteva zile, Nelu Tãtaru, care are în acest moment la Comisie legea vaccinãrii – aceeasi despre care fiul de tortionar bolsevic Alexandru Rafila spunea cã nu specificã nici o obligativitate si cã au înteles gresit demonstrantii de la mitingul din 7 martie din fata Parlamentului – afirmã cu nonsalantã cã vaccinarea va fi obligatorie inclusiv pentru copii. Iar dacã pãrintii refuzã, vor fi decãzuti din drepturi si le vor fi luati copiii cu forta pentru a fi vaccinati (VIDEO mai jos). Acest individ este parlamentar al României sau vreun pacient scãpat de la Socola?

Cazul ne-a fost semnalat de publicistul Iulian Capsali, care ne oferã si secventa video a acestui moment de rãbufnire nazistã, însotitã de urmãtorul comentariu:DIABOLICI! ABSOLUT DIABOLICI!
Slinosul de Nelu Tãtaru este cel care a pus la punct si a semnat protocolul de batjocorire a mortilor nostri. Vlãdut doar l-a dus mai departe si îl tine în sertar, împreunã cu psihopata care conduce de facto ministerul, de o lunã de zile, noul protocol care permite o înmormântare crestineascã.
 Acum, acest medic mediocru de provincie, un Gargamel cu suvite, cere AMENDAREA SI DECÃDEREA DIN DREPTURI A PÃRINTILOR CARE REFUZã SÃ-SI VACCINEZE COPIII CU FORTA.
 Inclusiv PSD-ul, care detine comisia de Sãnãtate din Parlament, este foarte favorabil acestei legi.
 Dacã nu iesiti din case la proteste, în Bucuresti si în orasele din tarã, ca sã vã faceti auziti, sã nu vã plângeti pentru nenorocirile care vor veni.
 Vã VOR LUA COPIII DIN FAMILII!
 CUM VÃ VETI UITA îN OCHII LOR, ce veti spune când vã vor întreba
 ”CE AI FÃCUT CA SÃ OPRESTI DICTATURA”?”

Text preluat de pe site-ul http://www.activenews.ro

https://www.activenews.ro/stiri/ACESTI-DEMENTI-CARE-NE-CONDUC.-PNL-istul-Nelu-Tataru-afirma-ca-daca-parintii-refuza-vaccinarea-copiilor-acestia-le-vor-fi-luati-si-vaccinati-cu-forta-iar-parintii-decazuti-din-drepturile-lor-naturale-si-constitutionale.-Iulian-Capsali-ABSOLUT-DIABOLIC-166188

Articol original

👍 Stire Active News: “Derapaj total al fostului ministru al Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru”! Declarație halucinanta a lui Tătaru! (VIDEO)

Next
« Next
Previous
Previous »