duminică, 11 aprilie 2021

”Sunt patron, de asta nu port mască”! Patronul de la Taviany Vaslui, prins în ofsaid de clienți!

Caz scandalos reclamat de un cititor Vasluianul.ro. Se pare că, din spusele cititorului nostru, vineri seara, patronul firmei Taviany, Octavian Helgiu, ar fi venit destul de supărat la magazinul său din Piața Traian, moment în care s-a luat la ceartă cu câțiva clienți care nu respectau regulile de intrare în magazin.

Helgiu, scrie cititorul Vasluianul.ro, nu purta mască de protecție, deși la intrarea în magazinul său scrie clar că ”Masca de protecție este obligatorie”. Cititorul nostru ne-a trimis și o poză de la întâlnirea scandaloasă cu patronul Taviany, ca să ne convingem că spune adevărul.

”Vă trimit o fotografie cu acest domn patron de la Taviany, care ceartă clienții   că nu știu să intre în magazin la el. De fapt, el nu are dezinfectant la ieșire, ba mai mult. el nu poartă mască în magazin, sub pretextul că e patron.

Întâmplarea a.avut loc vineri seara.

La întrarea în magazin, patronul țipa la clienți, că habar nu au pe unde se intră, te obliga sa iei coș, chiar dacă doar te uiți după anumite produse….

La intrebarea cine este, mi-a răspuns cu voce ridicată că el e patronul magazinului și că nu poartă mască de protecție, pentru că e Patron, ceea ce a stârnit zarvă în rândul nostru, al clienților.

Legea este oare pt.toata lumea? Sau cei.cu bani sunt favorizați?”, se întreabă cititorul nostru.

Articol original

👍 ”Sunt patron, de asta nu port mască”! Patronul de la Taviany Vaslui, prins în ofsaid de clienți!

Next
« Next
Previous
Previous »