marți, 13 aprilie 2021

Un vasluian a vrut să iasă prin Vama Albița cu plăcuțe false! Are dosar penal!

CERCETAT….Politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueazã cercetãri cu privire la un bãrbat care inteniona sã ajungã în Republica Moldova la volanul unui ansamblu rutier format dintr-un autobuz si o remorcã cu numere de înmatriculare apartinând altui vehicul.

Astfel, în data de 13 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru a iesi din tarã, un bãrbat cu dublã cetãenie, românã si moldoveanã, în vârstã de 36 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autobuz si o remorcã, ambele înmatriculate în judetul Vaslui.

La controlul de frontierã, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a remorcii, politistii de frontierã au procedat la efectuarea de verificãri suplimentare, în urma cãrora au constatat faptul cã certificatul de înmatriculare prezentat la control, precum si plãcutele de înmatriculare aplicate pe remorcã corespund unui alt vehicul.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauzã a declarat faptul cã are calitatea de sofer la firma de transport în a cãrei proprietate este ansamblul rutier si presupune cã s-a produs o încurcãturã la garajul firmei, plãcutele de înmatriculare fiind înlocuite în urma efectuãrii unor reparatii asupra remorcii în cauzã.

În cauzã se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu numãr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse mãsurile legale care se impun.

Articol original

👍 Un vasluian a vrut să iasă prin Vama Albița cu plăcuțe false! Are dosar penal!

Next
« Next
Previous
Previous »