vineri, 9 aprilie 2021

Zeci de vasluieni amendati pentru nerespectarea mãsurilor anticovid

SANCTIUNI… Peste 145 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au fost la datorie în ultimele 24 de ore si au actionat, la nivel judetean, pentru pentru ca Pastele Catolic sã fie sãrbãtorit în sigurantã, iar prevederile legale pentru prevenirea rãspândirii pandemiei de Covid – 19 sã fie respectate.

În vederea prevenirii rãspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului – Judetul Vaslui, au intensifiat activitãtile de verificare a modului în care se respectã prevederile legale privind unele mãsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 3 misiuni specifice si actiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pietele, târgurile, restaurantele si terasele, precum si mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 165 de persoane, peste 30 de obiective/locatii de interes si societãti comerciale, precum si 31 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat 11 de persoane care nu au respectat mãsurile de protectie individualã, acestea fiind sanctionate contraventional conform legislatiei în vigoare, cu amenzi în cuantum de 7.500 lei. Totodatã, politistii au depistat si 18 persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, acestea fiind sanctionate contraventional, cu amenzi în cuantum de 9.500 lei.

Articol original

👍 Zeci de vasluieni amendati pentru nerespectarea mãsurilor anticovid

Next
« Next
Previous
Previous »