luni, 17 mai 2021

Accident MORTAL cu 5 victime, luni dimineața, între Dej și Baia Mare

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Drumul European E58 între Șomcuta Mare și Satulung. Au rezultat cinci victime, din care una a fost declarată de medici decedată.

“La accidentul de pe E58, intre Satulung si Somcuta Mare au intervenit DP Baia Mare si P.L. Somcuta Mare, cu 2 autospeciale pentru descarcerare, 2 EPA SMURD si 1 TIM SMURD. Au fost 5 victime, dintre care 1 decedata, 2 transportate la spital cu EPA si TIM, iar 2 au refuzat transportul”, au declarat reprezentanții ISU Maramureș.

„Conducătorilor auto de 69, respectiv 64 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar celui de-al treilea șofer i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră și jumătate până la finalizarea cercetărilor. Se continuă cercetările în acest caz și se efectuează verificări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Articol original

👍 Accident MORTAL cu 5 victime, luni dimineața, între Dej și Baia Mare

Next
« Next
Previous
Previous »