luni, 17 mai 2021

Apel la donare de sânge. Bărbatul rănit grav în accidentul de pe centura Vâlcele-Apahida are nevoie de ajutor

Un accident grav a avut loc duminică între localitățile Apahida și Vâlcele, soldat cu o victimă. Bărbatul se află în stare gravă și are nevoie urgentă de sânge.

Conducătorul unui autocamion în vârstă de 63 de ani din orașul Țăndărei, județul Ialomița, care se deplasa pe  centura de ocolire Cluj Est, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum în curbă la dreapta, semiremorca acestuia pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu un autoturism, condus  de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Florești.

In momentul accidentului in autoturism se afla doar șoferul, acesta a rămas încarcerat.

„Pompierii au acționat pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a extrage bărbatul din autoturism, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant”, a transmis ISU Cluj duminică.

Bărbatul din accidentul produs între Apahida și Vâlcele se află în stare gravă la Clinica Chirurgie 1.

Un prieten de-ai săi apelează la clujeni pentru donare de sânge. Victima este Iancu Gavril, tată a doi copii minori:

„Victima accidentului este prietenul meu care se află în stare foarte gravă și are nevoie de sânge grupa A2 pozitiv. Cine poate să doneze sânge, poate dona pentru el pe numele Iancu Gavril, este internat la Clinica Chirurgie 1. Are doi copii minori”, a spus prietenul victimei.

Articol original

👍 Apel la donare de sânge. Bărbatul rănit grav în accidentul de pe centura Vâlcele-Apahida are nevoie de ajutor

Next
« Next
Previous
Previous »