luni, 3 mai 2021

Arbidol, medicamentul care a salvat sute de vasluieni infectați cu Covid, refuzat la Ministerul Sănătății! TIR-ul de Arbidol a ajuns la Chișinău!

Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, acea pastilă-minune care a salvat sute de vasluieni, după ce s-au infectat cu Covid 19, Arbidol, a fost refuzat de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Becali susține că TIR-ul plin cu medicamente anti-Covid a fost reţinut la vamă timp de 5-6 luni, pentru că fostul ministru al Sănătăţii a refuzat să-l primească.

„Am adus un TIR de medicamente, de Arbidol. Cinci-șase spitale au văzut că e bun, l-au băgat în protocol. Deci Arbidoul l-a băgat în protocolul României.

Nicio pastilă n-a adus statul român să bage în farmacii, nu există, dar eu am adus un camion. A stat vreo 5-6 luni în vamă, am plătit și 100.000 euro și încă 20.000 de euro TVA și am dat și donație pentru spitale.

Nu a vrut să-l primească. Cine? Ministrul Voiculescu… Nelu Tătaru a aprobat toate. Cum a venit ăsta, a zis nu, domle! S-a oprit. Și am trimis înapoi medicamentele.

Și acum ce am făcut? Am dat bani pe ele, decât să-l trimit înapoi în Rusia, l-am dat la moldoveni că-s frații noștri români.

Vlad Voiculescu nu a vrut să le primească… Nu a vrut. Nu a vrut să le primească la vamă. Și atunci am zis că le distrug. Și în loc să le distrug, le-am dat la Moldova”, a declarat Becali.

Articol original

👍 Arbidol, medicamentul care a salvat sute de vasluieni infectați cu Covid, refuzat la Ministerul Sănătății! TIR-ul de Arbidol a ajuns la Chișinău!

Next
« Next
Previous
Previous »