marți, 4 mai 2021

Bărbat urmărit național după ce a fugit din spital

Luni, 3 mai a.c., la ora 11.00, la intersecția Bulevardului Decebal cu strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 23 de ani, din Oradea. Acesta era urmărit național, după ce la data de 27 aprilie a.c. a fugit dintr-un spital din localitatea bihoreană Ștei, unde era internat (caz mediatizat la 28 aprilie 2021).

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia o sentință penală de internare într-un spital de psihiatrie şi măsuri de siguranţă din localitatea Ştei, pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Acesta a fost predat polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor care l-au reinternat în unitatea spitalicească de unde fugise.

Miercuri, 5 august a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei staţiunii Băile Felix, alături de un jandarm din cadrul I.J.J. Bihor l-au depistat pe bărbatul de 43 de ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, care era urmărit naţional din cursul zilei de miercuri, 5 august a.c., după ce fugise din Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei.

Acesta a fost depistat de patrula mixtă, în timp ce se deplasa pe D.N. 76, pe raza localităţii Băile Felix.

Articol original

👍 Bărbat urmărit național după ce a fugit din spital

Next
« Next
Previous
Previous »