sâmbătă, 22 mai 2021

Cine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonial

Ornella Hentz este noua concurentă de la Burlacul 2021. Tânăra l-a luat prin surprindere pe Andi Constantin când și-a făcut apariția. Burlacul deja i-a oferit un trandafir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ornella Hentz este cea mai nouă concurentă de la Burlacul 2021. Tânăra și-a făcut apariția în al 11-lea episod al emisiunii „Burlacul” într-un moment în care Andi era la o petrecere pe yacht cu toate concurentele show-ului.

Cine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonial

Ornella Hentz, noua concurentă de la Burlacul 2021, vine din București și lucrează ca artist plastic. Tânăra a spus că vrea să îl „pescuiască” pe Andi Constantin.

Acum mă ocup de bijuterii, sunt bijutier. Am venit să-l pescuim pe Andi. Am străbătut multe mări ca să ajungem la inima lui. Eu ca persoană sunt foarte pasională. Iubirea pentru mine este o artă, îmi place să iubesc, îmi place să fiu iubită. E ceva important pentru mine să am o muză, un bărbat pentru care să fiu frumoasă, să fiu puternică, să-i dau din energia mea. Pentru care să lupt să fiu o variantă mai bună a mea. M-am înscris la această emisiune pentru că sunt o fire spontană și îmi place să fac lucruri nebunești pentru iubire. Cu mine un bărbat nu se va plictisi niciodată. Sunt o femeie care are ce să ofere. Sunt și frumoasă. Eu mă consider o femeie frumoasă, mă iubesc pe mine ca persoană. Dacă există și 1% șanse de a fi fericită și de a îmi găsi iubirea, compatibilitatea, atunci voi face un lucru nebunesc”, a povestit Ornella Hentz.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin:

Citește și: Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu.

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa:

Cum au reacționat celelalte concurente la sosirea Ornellei Hentz

Cum era de așteptat, celelalte concurente ale show-ului Burlacul 2021 nu au fost încântate de sosirea Ornellei Hentz în competiție, deși știu că încă este deschis castingul.

Ornella Hentz a mai participat la o emisiune matrimonială

Noua concurentă de la Burlacul 2021 a mai participat la emisiunea „Rămâi lângă mine”, prezentat de Liviu Vârciu, dar, se pare, fără succes. Nu a reușit să fructifice șansa de a-și lansa o carieră în showbiz, atunci, astfel că își încearcă norocul iarăși.

Articol original

👍 Cine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonial

Next
« Next
Previous
Previous »