marți, 4 mai 2021

Dorin Lojigan: La mulți ani, Pompierilor! Pompierii SVSU Câmpia Turzii sunt parteneri de încredere

𝙻𝚊 𝙼𝚞𝚕ț𝚒 𝙰𝚗𝚒, 𝚙𝚘𝚖𝚙𝚒𝚎𝚛𝚒𝚕𝚘𝚛!🚒
🧯Ziua de 4 mai este una specială, pentru pompierii din toată lumea. La 4 mai 1999, după ce mai mulți pompieri australieni au decedat, încercând să oprească incendiile forestiere, Organizația Națiunilor Unite a decretat această zi drept Ziua Internațională a Pompierilor.
👨‍🚒Pompierii sunt acei oameni speciali, pe care comunitățile se pot baza, în situații critice, caracterul lor puternic și spiritul de sacrificiu făcând-i adevărați eroi. Fie că vorbim despre incendii, inundații sau alte cataclisme, pompierii intervin pentru viața și integritatea noastră.
👩‍🚒De asemenea, Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii sunt parteneri de încredere, care – în situații de criză – intervin de fiecare dată, alături de pompierii militari.
Din acest motiv, le mulțumim, iar astăzi – de ziua lor, le transmitem „La Mulți Ani cu sănătate și succes în carieră!”

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Ziua Internațională a Pompierilor este sărbătorită anual în data de 4 mai, fiind instituită pe 4 ianuarie 1999, după decesul a cinci pompieri în circumstanțe tragice într-un incendiu de pădure din Australia.
🚒 Această zi reprezintă un prilej la nivel mondial de recunoaștere a sacrificiilor făcute de pompieri de-a lungul timpului pentru siguranța comunității și a mediului în care trăim. Le mulțumim pentru că sunt dispuși să-și sacrifice viața pentru siguranța noastră și le suntem recunoscători pentru devotamentul de care dau dovadă, în fiecare zi din viața lor.
🧑🏻‍🚒 La mulți ani pompierilor din întreaga lume!

Articol original

👍 Dorin Lojigan: La mulți ani, Pompierilor! Pompierii SVSU Câmpia Turzii sunt parteneri de încredere

Next
« Next
Previous
Previous »