luni, 3 mai 2021

Dorin Lojigan: Libertatea presei nu se discută, ea se afirmă!

Dorin Lojigan, Primarul din Câmpia Turzii: Am ales să-l parafrazez pe memorandistul, Dr. Ioan Rațiu, deoarece așa cum el și ceilalți au luptat pentru libertatea de neam și țară, așa luptă – în fiecare zi – jurnaliștii pentru libertatea de exprimare și libertatea democrației.
Astăzi, 3 mai 2021, sărbătorim Ziua Mondială a Libertății Presei. Aceasta a fost instituită pentru a atrage atenţia întregii lumi asupra importanței și obligaţiei respectării libertății de exprimare.
În perioada pandemiei și, cu atât mai mult, în cea a stării de urgență din 2020, libertatea presei din România a avut de suferit, dar cu toate acestea – jurnaliștii adevărați, responsabili – au diseminat informațiile oficiale, transmise de autorități, într-un efort comun împotriva știrilor false și a dezinformării.
La Câmpia Turzii și Turda avem jurnaliști profesioniști, care-și păstrează verticalitatea și principiile, indiferent de situație.
Dragi jurnaliști, vă mulțumesc pentru buna colaborare demonstrată în raport cu administrația publică locală și vă doresc ca, în continuare, să informați opinia publică, într-un mod echidistant, bazându-vă, conform etichetei jurnalistului, pe minim două surse.
La Mulți Ani, tuturor!
Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Articol original

👍 Dorin Lojigan: Libertatea presei nu se discută, ea se afirmă!

Next
« Next
Previous
Previous »