marți, 18 mai 2021

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: „Fiul meu a venit după ani de tratament”

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, s-a deschis și a vorbit despre momentele în care a devenit tată, în urmă cu 14 ani. Fiul său a fost extrem de dorit, iar artistul a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere. Soția lui a făcut tratament ani de zile pentru a putea rămâne însărcinată la acel moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Petrescu s-a arătat mai deschis ca niciodată. Într-un interviu acordat Antena Stars a vorbit despre carieră și viața de familie, dar și detalii din trecut despre care nimeni nu știa până acum.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: "Fiul meu a venit după ani de tratament"

Florin Petrescu, un tată mândru

Actorul susține că se simte foarte bine, iubește ceea ce face și se simte susținut în totalitate de familie. Este un tată mândru. Fiul său în vârstă de 14 ani practică baschet și merge în cantonamente.

„Îmi place ceea ce fac. Nu pot să mă las. Am 52 de ani, dar mă simt ca la 25. Soția mă menține, copilul, familia. Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi. L-am dat la baschet și mai merge la cantonament. S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era… I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face”, a spus Axinte la Antena Stars.

Citește și: Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Citește și: Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea:”A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el”

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei:„Dacă mi l-aș fi schimbat…”

Soția lui Florin Petrescu a făcut ani de tratament pentru a rămâne însărcinată

Axinte a făcut „o călătorie în timp” și a dezvăluit că soția sa a făcut tratament timp de șase ani, înainte de a rămâne însărcinată.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani… Nu știam de asta cu două linii (n.r. – despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a mai povestit artistul.

Secretul căsniciei lui Florin Petrescu

De asemenea, Florin Petrescu a vorbit și despre secretul unei căsnicii de lungă durată. Actorul susține că soția sa este înțelegătoare, mai ales în ceea ce privește plecările sale, care nu au fost deloc puține, de altfel.

„Secretul relației noastre? De 20 ani suntem împreună, ne iubim, avem o familie frumoasă, mă înțelege și cu plecările mele, pentru că fac cam vreo sută de mii de kilometri pe an mai mult cu mașina cu șoferul, decât cu Carmen, dar am timp și de familie. N-au apărut până acum probleme, chiar nu ne-am certat niciodată. Doamne ajută să nu fie și dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că mai e cazul. Amândoi lăsăm de la noi. Și ea dacă vede nervos, supărat, normal că lasă și eu la fel. Ea nu prea se enervează”, a mai relatat Florin Petrescu.

Florin Petrescu: „Așteptăm vremuri mai bune”

Florin Petrescu a vorbit și despre cariera sa, cum i s-au deschis ușile și cum profesia l-a ajutat și în plan financiar.

„Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut, pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai transmis Axinte.

Articol original

👍 Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: „Fiul meu a venit după ani de tratament”

Next
« Next
Previous
Previous »