luni, 3 mai 2021

Maratonul Vaccinării la Sala Polivalentă. Împreună pentru Cluj – Un proiect al UMF Cluj

𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗩𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮̆𝗿𝗶𝗶 – 𝗜̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗹𝘂𝗷! 💙

Clujenii se vor putea vaccina fără programare în perioada 14-17 mai la „Maratonul Vaccinării-Împreună pentru Cluj!” care se va organiza la un centru amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.
Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Cluj și Municipiul Cluj-Napoca, organizează, în perioada 14-17 mai, Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj!
Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca cu vârsta de peste 16 ani, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.
Parteneri în această inițiativă vor fi și spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.
“Imunizarea prin vaccinare salvează milioane de vieţi în fiecare an şi este recunoscută pe scară largă drept una dintre cele mai reuşite măsuri de prevenţie pentru păstrarea sănătăţii. Cu atât mai mult, în aceste vremuri complicate, noi, în calitate de promotori ai sănătății, ne considerăm responsabili de informarea corectă și mijlocirea accesului populației la vaccinul anti COVID-19. Prin acest maraton, vom putea veni în sprijinul populației care își dorește să revină la viața de dinainte de pandemie și le vom oferi șansa să se vaccineze celor care nu au avut posibilitatea să se programeze prin metodele puse la dispoziție până acum”, transmite prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.
Împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate!
Pentru mai multe detalii, accesați:https://bit.ly/3gObPsg

Articol original

👍 Maratonul Vaccinării la Sala Polivalentă. Împreună pentru Cluj – Un proiect al UMF Cluj

Next
« Next
Previous
Previous »