sâmbătă, 22 mai 2021

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost surprinși împreună, la restaurant. Ce anunț au făcut

La doi ani de la divorț, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au afișat împreună într-un restaurant din Capitală, într-o zi cu mare însemnătate pentru ei. Să fie tot mai aproape de o nouă împăcare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După o relație de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și, inevitabil, în viața acestora și-a făcut apariția divorțul. Cu toate acestea, cei doi nu au șters cu buretele amintirile frumoase pe care le-au dobândit pe parcursul a mai bine de un deceniu și au rămas în relații extrem de bune.

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: „Fiul meu…”

Citește și: Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere”

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!”

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor: „S-a combinat cu prietena fostei soții”

Mai mult decât atât, în perioada în care Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului TV, a avut mari probleme de sănătate, Noemi le-a fost alături la orice pas. Ipostaza în care cei doi foști soți au fost surprinși în urmă cu puțin timp și mesajul pe care aceștia l-au transmis au emoționat pe toată lumea.

Mihai Mitoșeru și Noemi, împreună în clipele grele

Astfel, Mihai Mitoșeru și Noemi au ieșit la restaurant, pentru a-l comemora pe blănosul care le-a bucurat zilele. Prezentatorul de la Kanal D a transmis un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat că își dorește să o aibă alături pe fosta sa soție toată viața. Deși Mhai Mitoșeru și Noemi nu mai sunt împreună, ca parteneri, cei doi vor să rămână prieteni.

„Ieri am fost cu Noemi la mormântul cățelului nostru care a murit acum câțiva ani, după care ne-am dus la un restaurant.

Am rămas prieteni pt ca suntem încă doi oameni normali, am plâns, am râs, ne-am simțit bine și atât! Vă mulțumim pt mesajele frumoase și vă asigurăm că vom rămâne prieteni toată viața!”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru „Mito”, pe rețelele de socializare.

Articol original

👍 Mihai Mitoșeru și Noemi au fost surprinși împreună, la restaurant. Ce anunț au făcut

Next
« Next
Previous
Previous »