luni, 17 mai 2021

O mamă și băiatul ei, adolescent, au fost uciși în curtea unei biserici, de fostul iubit

O femeie de 37 de ani și băiatul ei, adolescent, au fost uciși în curtea unei biserici din Argeș.

Copilul sărise să își apere mama de furia fostului iubit şi a fost primul răpus. Suspectul a încercat apoi să își pună capăt zilelor.

Incidentul s-a petrecut în curtea unei biserici din comună Mihaiesti, din judeţul Argeş.

Femeia de 37 de ani venise să aprindă o lumânare pentru părinţii ei. Fostul ei iubit, de care se despărţise în urmă cu un an, a urmărit-o până acolo. A urmat o ceartă teribilă, iar fiul victimei, un băiat de 15 ani, a vrut să își apere mama. A fost, însă, primul pus la pământ şi ucis.

Femeia a fugit şi a încercat să se adăpostească în biserică, dar a fost ajunsă de agresor, care a ucis-o pe loc. Individul încercat apoi să își pună capăt zilelor, însă a fost oprit de poliţiştii veniţi la fa’a locului. Suspectul a fost dus la spital sub escortă.

Primul care a ajuns la locul crimei a fost preotul bisericii. Acesta susține că prima dată l-a găsit pe băiat, iar apoi pe mama lui.

Marcel Constantin, preot: “Am venit aici repede, m-am îmbrăcat, am luat o umbrelă, când văd copilul. Nu am îndrăznit să-i facem nimic, se vedea că este mort. Cred că ea a fugit în curtea bisericii crezând că scapă”.

“Erau oameni credincioși, apropiați bisericii. Ea era, pe el nu-l știu. El nu e de la noi. Ea era o femeie în regulă”, povestește un vecin.

Articol original

👍 O mamă și băiatul ei, adolescent, au fost uciși în curtea unei biserici, de fostul iubit

Next
« Next
Previous
Previous »