joi, 20 mai 2021

Panică pe Drumul European 581, la intrarea în Huși! Un șofer de 63 de ani a rămas fără o roată la mașină! Se putea produce o nenorocire!

Accident care ar fi putut avea urmări foarte grave, produs în această după-amiază pe raza municipiului Huși, la intrarea dinspre Dobrina. Un șofer de 63 de ani, din Vaslui, care rula cu viteză spre Huși s-a trezit fără o roată în timpul mersului, din cauza unei defecțiuni tehnice. Mașina acestuia s-a rotit de mai multe ori și s-a izbit violent de un parapet de metal, fiind distrusă în totalitate.

Chemați de urgență, polițiștii hușeni au constatat că roata șoferului ghinionist s-a desprins în mers, riscând să lovească și celelalte mașini care circulau în zonă. Bărbatul a fost testat alcooscopic, iar rezultatul a fost negativ. I s-a eliberat autorizație de reparație a mașinii, deși la modul cum arată autoturismul este greu de spus dacă se merită să cheltui sume foarte mari pentru a-l repara.

Articol original

👍 Panică pe Drumul European 581, la intrarea în Huși! Un șofer de 63 de ani a rămas fără o roată la mașină! Se putea produce o nenorocire!

Next
« Next
Previous
Previous »