sâmbătă, 1 mai 2021

Peste 2000 de beneficiari au fost vizitați de voluntarii Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși

Caravana ,,De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumina în suflete” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a ajuns și în localitățile Mânzați, Ibănești, Puțul Olarului, Băcani și Suseni, din Protopopiatul Bârlad.   

Părintele Episcop Ignatie, însoțit de părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, și de voluntarii Asociației, au împărțit bucurie, zâmbete și speranță, alimente,  încălțăminte și dulciuri pentru copiii din aceste comunități.

«A fost a șaptea zi a Caravanei ,,De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumina în suflete”, care, cu sprijinul prietenilor Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși a reușit să facă mai frumoase sărbătorile pentru peste 2000 de beneficiari.

Alături de copiii din satele vasluiene și de cei care frecventează Centrele de zi ale Asociației, de la Boțești, Fălciu, Ghermănești, și Bârlad, numeroase persoane vârstnice și familii aflate în situații financiare limită au primit pachete cu carne și alimente neperisabile pentru zilele Paștilor. De asemenea, unde situația a impus, au fost acordate și sume de bani», a menționat părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Proiectul filantropic a fost dedicat celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii Asociației și-au propus să ajungă pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

Articolul Peste 2000 de beneficiari au fost vizitați de voluntarii Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși apare prima dată în Actual Vaslui.

Articol original

👍 Peste 2000 de beneficiari au fost vizitați de voluntarii Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși

Next
« Next
Previous
Previous »