marți, 18 mai 2021

Portmoneu pierdut, restituit proprietarului de către polițiștii de frontieră

Doi polițiști de frontieră aflați în timpul liber au găsit un portmoneu, în care se aflau documente și sume de bani, pe care l-au predat proprietarului.

Doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în timpul liber la cumpărături într-un magazin din localitatea Berezeni,  au observat pe pardoseala acestuia un portmoneu.

”Colegii noștri au anunțat dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni și au solicitat prezența șefului de tură. Acesta a procedat la verificarea sumară a conținutului portmoneului, în care a gãsit o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă consistentă de bani (în lei, bonuri de masă și valutã). Pe baza documentelor gãsite a fost identificat proprietarul în persoana unei femei din localitatea Vetrișoaia, care a fost anunțată telefonic și invitată la sediul sectorului pentru recuperarea bunurilor”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Douăzeci de minute mai târziu, portomoneul, cu toate bunurile aflate în interior, i-a fost înapoiat femeii, în baza unui proces verbal.

Polițiștii de frontieră nu au dorit să li se dezvăluie identitatea, însă au precizat că gestul lor este unul de normalitate și că fiecare cetățean trebuie sã procedeze la fel în astfel de situații.

Articolul Portmoneu pierdut, restituit proprietarului de către polițiștii de frontieră apare prima dată în Actual Vaslui.

Articol original

👍 Portmoneu pierdut, restituit proprietarului de către polițiștii de frontieră

Next
« Next
Previous
Previous »