luni, 17 mai 2021

Șoferi din Turda și Câmpia Turzii prinși cu alcoolemie mare și fără permis, la volan

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier Turda au depistat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Turda, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Trascăului, deși nu deținea dreptul de a conduce.

De asemenea, rezultatul testării cu aparatul etilotest a celui în cauză a indicat o concentrație de 1.00 mg/l.

În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Mărtinești, județul Cluj, a fost depistat de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turdala data de 14 mai a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa pe raza localității Mărtinești, fără a deține permis de conducere.

Ulterior, în jurul orei 17.40, polițiștii secției rurale au depistat un alt bărbat, de 58 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care se deplasa cu o autoutilitară pe raza localității Ploșcoș, deși acesta nu avea dreptul de a conduce.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articol original

👍 Șoferi din Turda și Câmpia Turzii prinși cu alcoolemie mare și fără permis, la volan

Next
« Next
Previous
Previous »