marți, 18 mai 2021

Spaima pãcãnelelor de la Bârlad, trimis, trei ani, într-un centru de reeducare

CONDAMNARE… Magistratii Curtii de Apel Iasi au dat sentinta definitivã în dosarul în care Sergiu Gicã Lupu, un minor de 17 ani cunosct drept spaima pãcãnelelor de la Bârlad, a fost trimis în judecatã pentru tâlhãrie calificatã. Alãturi de acesta, întreaga gascã de indivizi certati cu legea si-au primit pedepsele. Instanta a decis: „Majoreazã de la 2 ani la 3 ani durata mãsurii educative a internãrii într-un centru de deten?ie aplicate inculpatului Lupu Sergiu Gicã prin sentinta penalã apelatã. Majoreazã de la 3 luni la 5 luni durata mãsurii educative a asistãrii zilnice aplicate inculpatului Dragomir Ulise Mãdãlin Andrei prin sentinta penalã apelatã. Majoreazã de la 9 luni închisoare la 1 an si 6 luni închisoare durata pedepselor principale aplicate inculpa?ilor Dãnilã Viorel Constantin si Florea Mihai Adrian prin sentin?a penalã apelatã. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate care nu contravin prezentei decizii”.

În primã instantã, magistratii bârlãdeni au condamnat pe Sergiu Gicã Lupu la o mãsurã educativã privatã de libertate a internãrii într-un centru de detentie pentru o duratã de 2 ani. De asemenea, inculpatul Costel Nãstase a primit o pedeapsã de 4 ani si 8 luni închisoare. Inculpatii Dragomir Ulise-Mãdãlin-Andrei (18 ani), Dãnilã Viorel Constantin, de 23 de ani si Florea Mihai Adrian, au primit închisoare cu suspendarea urmând sã presteze o muncã neremuneratã în folosul comunitãti, fiecare pe o perioadã de 90 de zile.

Spaima pãcãnelelor”, Sergiu Gicã Lupu, de 17 ani, este pasionat de pãcãnele si cunoscut jandarmilor si politistilor.Gicã a comis-o grav, în seara de 19 decembrie 2019, când a venit într-o salã de jocuri, unde a pierdut cam 4.000 de lei. Furios cã l-a pãrãsit norocul, acesta s-a dus tintã la gestionarã, cerându-i sã-i dea casa de marcat. Femeia nu l-a bãgat în seamã, însã individul a intrat dupã tejghea, a îmbrâncit-o si s-a repezit la sertarul cu bani. A luat tot ce a gãsit si a fugit.

Articol original

👍 Spaima pãcãnelelor de la Bârlad, trimis, trei ani, într-un centru de reeducare

Next
« Next
Previous
Previous »