luni, 17 mai 2021

Un pacient al Spitalului Turda a DECEDAT după ce a căzut de la etaj. Suicid sau accident?

Un incident tragic a avut loc luni dimineața la Spitalul municipal Turda. Un pacient s-ar fi aruncat pe fereastra salonului unde era internat, iar după impactul cu solul a decedat pe loc.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un pacient al Spitalului Municipal Turda ar fi decedat în urma căderii de la un etaj al instituției.

La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj al poliției, iar din verificările preliminare efectuate la fața locului a reieșit faptul că în cursul nopții de 16/17 mai a.c., un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Mihai Viteazu, internat din data de 10 mai a.c. la secția de terapie intenisvă a unității medicale, ar fi părăsit secția în care se afla internat, iar ulterior a căzut de la etaj, decedând.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, trupul neînsuflețit al persoanei urmând a fi transportat în vederea efectuării necropsiei.

Totodată, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit evenimentul, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Articol original

👍 Un pacient al Spitalului Turda a DECEDAT după ce a căzut de la etaj. Suicid sau accident?

Next
« Next
Previous
Previous »