marți, 4 mai 2021

Un pieton s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității Stuhuleț, comuna Berezeni, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetățeanul român D.R., în vârstă de 31 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

”În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că D.R. nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a spus Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul Un pieton s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan de polițiștii de frontieră apare prima dată în Actual Vaslui.

Articol original

👍 Un pieton s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan de polițiștii de frontieră

Next
« Next
Previous
Previous »