duminică, 16 mai 2021

VIDEO Elicopter SMURD la Gura Idrici, comuna Roșiești! Medicii se luptă să salveze viața unei femei de 42 de ani, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o ambulanță SMURD tip C1 și două autospeciale de stingere cu apă și spumă) și echipaje specializate pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gura Idrici, comuna Roșiești.

În incendiu a fost surprinsă o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 ani. Până la sosirea echipajelor de intervenție, victima a fost evacuată de către vecini. La sosirea echipajelor de intervenție, victima prezenta arsuri pe o suprafață de aproximativ 60 % din corp, precum și insuficiență respiratorie, echipajul de pe ambulanța SMURD efectuând manevrele specifice în astfel de cazuri.

Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală de specialitate din județul Iași.

Incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței și exista pericol de propagare la întregul imobil.

După aproximativ o oră incendiul a fost lichidat.

Au ars 20 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment pe astereală din lemn, circa 15 metri pătrați planșeu din lemn, două uși,  o fereastră, un pat, diverse piese de mobilier, produse plastice și textile. Au fost salvate bunurile din celelalte camere ale casei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Articol original

👍 VIDEO Elicopter SMURD la Gura Idrici, comuna Roșiești! Medicii se luptă să salveze viața unei femei de 42 de ani, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului!

Next
« Next
Previous
Previous »