duminică, 6 iunie 2021

Discotecă închisă de polițiști la Todirești! Toate persoanele găsite în interior au fost evacuate!

În noaptea de 5/6 iunie 2021,la ora 00.40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui (Secția 6 Poliție Rurală Negrești, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice) și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au constatat faptul că administratorul unui agent economic de pe raza localității Todirești, județul Vaslui, care opera un local de tip discotecă și un local de tip bar, nu respectă prevederile Legii 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cu ocazia intervenției poliției s-a dispus sistarea activităților derulate și evacuarea imediată a persoanelor aflate în interiorul celor două puncte de lucru.

Totodată, s-a luat măsura sancționării contravenționale a administratorului pentru nerespectarea condițiilor referitoare la desfășurarea activității, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în cuantum de 20.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Articolul Discotecă închisă de polițiști la Todirești! Toate persoanele găsite în interior au fost evacuate! apare prima dată în Actual Vaslui.

Articol original

👍 Discotecă închisă de polițiști la Todirești! Toate persoanele găsite în interior au fost evacuate!

Next
« Next
Previous
Previous »