sâmbătă, 5 iunie 2021

Guvernarea-DEZASTRU, care îngroapă, LA PROPRIU! – județul Vaslui! Zero investiții, zero proiecte, zero interes din partea PNL-USR!

Cei din guvernarea actuală fie sunt orbi și nu văd ce se petrece în România, fie sunt anti-naționali, pentru că zone întregi ale țării riscă să fie falimentate și închise.

”Nu avem unde să depunem proiecte, venim la serviciu, semnăm condica, și cam atât. Nu putem comenta, suntem la guvernare, tot ni se spune să așteptăm. Suntem printre cele 650.000 de proiecte de pe lista sinteză de la CNI. Cam asta pot să vă spun”.

Este declarația unui primar vasluian de comună, de la PNL, care privește disperat cum Cîțu iese cu nesimțire în presă să vorbească despre economia care duduie, de am ajuns exemplu în Europa. La Vaslui, duduiala asta din creierul lui Cîțu dă fiori oamenilor de afaceri. Toate firmele de construcții sunt într-un moment foarte greu, în care își pun problema zilei de mâine. Dacă guvernarea asta dezastruoasă mai durează un an, mii de angajați de la firmele de construcții vor ajunge șomeri. Dar, Cîțu o ține pe-a lui, cu creșterea economică.

”Aceste programe de dezvoltare, PNDL I si II, au adus avantaje enorme comunitãtilor, dar si nouã, investitorilor. Societatea noastrã, Viacons Rutier are peste 450 de angajati. Programele se terminã si altele, în loc, nu se prevãd la orizont. Va fi foarte greu pentru noi, ca societate. Astfel cã as vrea sã dau o temã de gândire guvernantilor, sã salveze nu numai comunitatea, ci si pe noi, societãtile cu astfel de activitate”, spune ing. Ioan Ciomaga, managerul general Viacons Rutier.

Ca domnia-sa, gândesc și ceilalți manageri de firme de construcții din județ, care au ZERO investiții publice pentru anul 2022. Pentru premierul-catastrofă Cîțu, acestea nu sunt probleme, economia este înfloritoare.

Dar, ce te faci când același premier iese public și spune că PNRR aduce aproape 30 de miliarde de euro, cu investiții enorme, dar uită să spună și ADEVĂRUL, și anume că acești bani se vor duce tot spre Cluj și Ardeal, în timp ce Vaslui sau Botoșani au ZERO investiții prin acest PNRR?

Mai multi primari liberali sunt nemultumiti de cum au fost impartiti banii din PNRR. Acestia il acuza pe premierul Florin Citu ca a impartit banii in functie de cum va fi sustinut la Congres si ca judetele sarace au ramas cu putini bani de investit.

„S-au dat bani tot pentru orasele mari care sunt deja dezvoltate si cele mici si subdezvoltate au primit bani putini sau chiar deloc. Exista o nemultumire la acest moment in PNL pe aceasta tema si pe buna dreptate.

Clujul, acolo unde este primarul Emil Boc, cel mai mare sustinator al lui Florin Citu si cel care l-a impins, de fapt, sa candideze, a primit bani prin PNRR inclusiv pentru metrou. Asta in conditiile in care zonele mai sarace din tara raman si de aceasta data fara infrastructura. Sunt nemultumiri in PNL, inclusiv din echipa premierului. Oricum, nu toti pe care i-ati vazut in poza de grup o sa ramana pana la final. O parte au ajuns in poza si fara sa fie pregatiti pentru moment”, au precizat surse liberale.

Acest Guvern PNL-USR duce România spre dezastru, iar lucrurile sunt foarte grave. Numai cine nu vrea să vadă, nu vede cum stau lucrurile.

Articol original

👍 Guvernarea-DEZASTRU, care îngroapă, LA PROPRIU! – județul Vaslui! Zero investiții, zero proiecte, zero interes din partea PNL-USR!

Next
« Next
Previous
Previous »