luni, 7 iunie 2021

Nu vă este jenă, dle Tătaru? În septembrie 2020, îl ridicați în slăvi pe Arcăleanu la CJ Vaslui, iar acum asistați la lăturile aruncate spre colegul dvs?

Cu 9 luni în urmă, trompetele de partid ale PNL scriau despre Marius Arcăleanu, cu litere mari, că ar fi salvatorul județului, un liberal curajos care-l va da jos pe Buzatu și le cereau vasluienilor să-l voteze. Nelu Tătaru se dădea lovit și nu candida la CJ Vaslui, la momentul septembrie 2020, asta e altă poveste….

Vasluienii l-au votat într-un număr mare pe liberal la Consiliul Județean, neașteptat de mare. 2.000 de voturi i-au lipsit pentru a ajunge în fruntea județului. Acum, când scaunul lui Tătaru se clatină și Arcăleanu ”atentează” la scaunul de președinte liberal județean, aceleași trompete PNL susțin că Arcăleanu ar fi fost tot timpul un scamator, un candidat de profesie, un bumerang politic, folosit de Tătaru după bunul plac.

Nu spuneați atunci că este cel mai bun pentru județul Vaslui? Iar acum, ce faceți? Nu cumva vă bateți joc de vasluieni, domnule președinte Tătaru? Cu 9 luni în urmă, Arcăleanu era bun și-i îndemnați pe vasluieni să-l voteze, iar acum asistăm la un circ mediatic, prin care fostul candidat PNL la Consiliul Județean este făcut în fel și chip, doar pentru că vrea să candideze la județ? Ce să creadă vasluienii despre ce se petrece în PNL, cu astfel de practici?

Ar fi timpul să vă simțiți jenat, domnule Tătaru, vasluienii au început să vadă cum vă rezolvați treburile la Vaslui și, mai ales, prin cine. Pentru că vasluienii nu v-au mai văzut prin județ de vara trecută… De 1 an de zile!    

Invitat la VasluiTV, Marius Arcăleanu a decis să dea cărțile pe față și a acuzat faptul că unii colegi din PNL l-au blocat la județ, în septembrie 2020, deși prin județ se vorbește de numele lui Tătaru, drept cel care l-a blocat pe candidatul la CJ.

”Pentru mine, rezultatul la CJ Vaslui a fost o mare surpriză și am o explicație pentru pierderea funcției de președinte la județ, dar nu este momentul acum, pentru că suntem și într-o campanie internă. Nu vreau să dau amănunte, vreau să spun doar că Marius Arcăleanu nu a câștigat, din cauza unor piedici din interiorul organizației. O să detaliem după campania electorală internă”, recunoaște Arcăleanu.

Articol original

👍 Nu vă este jenă, dle Tătaru? În septembrie 2020, îl ridicați în slăvi pe Arcăleanu la CJ Vaslui, iar acum asistați la lăturile aruncate spre colegul dvs?

Next
« Next
Previous
Previous »