sâmbătă, 5 iunie 2021

OFICIAL: Nunțile și botezurile se pot desfășura până la ora 02:00

Premierul Florin Cîțu a anunțat noi măsuri de relaxare a restricțiilor Covid, începând din 03.06.2021. Operatorii economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice pot organiza evenimente cu public (nunți și botezuri) cu program prelungit, față de limita anterioară. Astfel, acest tip de evenimente se pot desfășura până la ora 02:00.

OFICIAL: Nunțile și botezurile se pot desfășura până la ora 02:00

Programul localurilor se va prelungi cu 2 ore, dar numai pentru acest tip de evenimente.

Hotărârea 36 din 03.06.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 precum și modificarea și completarea Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28 din 14.05.2021 arată că, în ședința de Guvern, a fost aprobată propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență cu privire la nunți și botezuri.

Astfel, „activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri)” este permisă până la ora 02:00.

Citeste: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/dispar-restrictii-de-la-1-iunie-doar-pentru-vaccinati-se-deschid-piscinele-cluburile-si-salile-de-spectacole-cum-e-cu-concertele/

Articol original

👍 OFICIAL: Nunțile și botezurile se pot desfășura până la ora 02:00

Next
« Next
Previous
Previous »