duminică, 6 iunie 2021

Polițiștii locali din Vaslui, chemați la un caz de tulburare a liniștii publice! Au rămas blocați, când au ajuns la apartament!

Zilele acestea, un locatar de la un bloc din cartierul 13 Decembrie a sunat la Poliția Locală Vaslui, pentru a raporta un caz de tulburare a ordinii și liniștii publice. Un echipaj a fost trimis la blocul cu pricina, pentru a vedea ce se petrece si a lua măsurile ce se impun în astfel de situații. Oamenii legii au bătut în ușa cetățeanului reclamat. ”Bună ziua. Suntem de la Poliția Locală și am fost chemați pentru a vedea ce se petrece. Din apartamentul dvs se aude o muzică dată la maxim, care deranjează locatarii”, a spus unul dintre agenți.

”Domnilor polițiști, îmi cer scuze de deranj, dar aveam un motiv să mă bucur așa de zgomotos. Am o postare pe Instagram și am ajuns la 3,6 milioane de vizualizări, sunt în al nouălea cer de bucurie”, a recunoscut cetățeanul, care a mers să oprească muzica dată la maxim. Polițiștii locali au înțeles situația și i-au dat doar un avertisment, cerând să nu mai deranjeze locatarii, oricât de multe vizualizări ar avea pe rețelele sociale.

Articol original

👍 Polițiștii locali din Vaslui, chemați la un caz de tulburare a liniștii publice! Au rămas blocați, când au ajuns la apartament!

Next
« Next
Previous
Previous »