luni, 7 iunie 2021

Primarul Bãlteniului sparge gheata! Prima editie a Zilei Satului de dupã pandemie

CURAJOS….Primarul Bãlteniului, Relu Brasoveanu reuseste, în comuna pe care o conduce, un eveniment national. Pentru prima datã, dupã pandemie, aici este oragnizatã o nouã editie a Zilei Comunei. Evenimentul, organizat dupã toate regulile impuse de pandemie, cu purtarea mãstilor sau distantare, a adunat sãtenii din Bãlteni pentru a viziona un spectacol folcloric oferit de câtiva artisti locali dar si de cei consacrati ca Margareta Clipa sau Dan Ciotoi. Printre artistii locali putem enumera pe Alexia Sahaidac, Amira Pagu sau Teodora Panainte. Invitati de seamã au fost presedintele si vicepresedintele CJ Vaslui sau deputatul Eduard Popica.

Deputatul PSD a tinut sã-l felicite pe primarul Relu Brasoveanu pentru initiativã si sã îl asigure de sprijinul sãu, în continuare. „Stimati locuitori ai comunei Bãlteni vreau sã vã spun cã îmi era dor sã fiu în mijlocul dvs pentru cã, dupã aproape un an si jumãtate în care am fost tinuti în case, lucrurile încep sã intre în normal si vreaã sã vã spun cã este prima sãrbãtoare de acest gen din judetul nostru. Comuna Bãlteni este prima comunã care sãrbãtoreste, în limitele normalului, un astfel de eveniment. Am vrut sã fiu prezent printre dvs pentru cã mã consider un apropiat al comunei. Un care, prin activitatea parlamentarã cât si ca prefect al judetului Vaslui sau activitatea privatã desfãsuratã, am fost alãturi de dvs, alãturi de primar si i-am sustinut mereu proiectele. Pot sã vã spun cã acelasi lucru îl voi face în continuare. În calitate de deputat al dumnevoastrã vreau sã vã asigur de tot sprijinul meu si vã vom sta întotdeauna la dispozitie”, a spus deputatul Eduard Popica.

De asemenea, vicepresedintele Consiliului Judetean, Ciprian Trifan a adresat câteva cuvinte celor prezenti la sãrbãtoarea satului. „Am simtit emotia primei actiuni de acest gen chiar dacã ceva mai târziu. Îmi doresc ca lucrurile sã intre, cât mai curând, în normalitate si, împreunã sã reutim lucruri frumoase”, a spus si Ciprian Trifan

 Astfel, dupã o pauzã îndelungatã, la Bãlteni primarul reuseste sã organizeze prima sãrbãtoare a satului. Pe lângã acest lucru, edilul se poate lãuda si cu câteva proiecte aduse la bun sfârsit. Asa au apãrut, în comuna Bãlteni, peste 6 km de asfalt, investitie ce a depãsit 1 milon de euro, bani prin PNDL. Tot prin acelasi program national, la Bãlteni au a apãrut un dispensar comunal sau retea de gaz metan, deocamdatã în stadiul de proiect. „Dacã, prin PNDL am reusit sã finalizãm dispenbsarul uman, asteptãm sã vedem ce se va întâmpla cu retaua de gaze naturale. Este depus deja proiectul si pot sã vã spun cã vor beneficia de el peste 800 de consumatori. Si tot la stadiul de proiect avem 6 km de drum asfaltat sau o salã de sport modernã în Bãlteni. Sunt proiecte necesare comunitãtii noastre si sperãm sã le vedem, cât mai curând, finantate si finalizate”, mai spune Relu Brasoveanu.

Articol original

👍 Primarul Bãlteniului sparge gheata! Prima editie a Zilei Satului de dupã pandemie

Next
« Next
Previous
Previous »