sâmbătă, 5 iunie 2021

Tânăr de 20 de ani ARESTAT. A agresat sexual trei femei în plină stradă

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr bănuit de săvârşirea unor infracţiuni de agresiune sexuală. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în urma a două percheziții domiciliare efectuate în această dimineață.

Tânăr din Mureș, de 20 de ani, ARESTAT. A agresat sexual trei femei în plină stradă

La data de 3 iunie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş,au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Mureş, la locuința unui bărbat bănuit de agresiune sexuală.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul lunii mai 2021, în timp ce se afla pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureș, cel în cauză, de 21 de ani, din Târgu Mureș, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra a trei femei.

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Citeste: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/adeverinte-medicale-si-fise-de-aptitudini-specifice-medicinei-muncii-falsificate-in-mures-politistii-au-gasit-si-arme-la-perchezitii/

Articol original

👍 Tânăr de 20 de ani ARESTAT. A agresat sexual trei femei în plină stradă

Next
« Next
Previous
Previous »