luni, 7 iunie 2021

Un nou cartier, trotuare si pistã de biciclete sunt proiectele de suflet ale primarului Iulian Lazãr de la Muntenii de Jos

INVESTITII…Venit în fruntea primãriei Muntenii de Jos anul trecut, noul primar al comunei are planuri mãrete pentru dezvoltarea comunei. Pe lângã refacerea infrastructurii rutiere din satul Mânjesti, Iulian Lazãr Doreste continuarea reafcerii drumurilor din noul cartier situate la intrarea în localitatea Secuia. Deja, în zona numitã “la Visin” a fost începutã constructia de case noi. “Aproximativ 30 de case au fost construite sau urmeazã sã fie construite în aceastã zonã dar tinerii care se încadreazã, din punt de vedere legal, pot solicita, în continuare, locuri de casã. Fiecare va putea primi 500 de mp, în limita a 70 de loturi”, spune primarul Iulian Lazãr.

Un alt proiect, de data aceasta mai mult decât îndrãznet, face referire la constructia unui trotuar si a unei piste de biciclete de-a lungul Drumului National, de la iesirea din municipiul Vaslui si pânã la Secuia. “De-a lungul timpului s-a dovedit ca lipsa trotuarelor de-a lungul Nationalului face victime. Au fost destule accidente cu victim tocmai din aceastã cauzã. De asemenea, cred ca o pista de biciclete pânã la Secuia ar fi beneficã pentru toti iubitorii de miscare pe douã roti.

În curând vor începe lucrãrile de restaurare la monumentul de la Bãcãoani. Astfel, toate acestea s-a putea lega frumos si ar aduce beneficii tuturor. Pista de biciclete si trotuarul este un proiect ce urmeazã sã fie depus pe CNI. Am început cu ridicãrile topo si am gãsit si o firmã seriousã de consultantã, cu un CV serios în spate”, spune Iulian Lazãr. De asemenea, edilul spune cã un nou proiect ce înseamnã 16 km de asfalt ar însemna rezolvarea problemelor de infrastructurã rutierã din comuna Munteni de Jos.

Articol original

👍 Un nou cartier, trotuare si pistã de biciclete sunt proiectele de suflet ale primarului Iulian Lazãr de la Muntenii de Jos

Next
« Next
Previous
Previous »