Calendarul înscrierii la creșă și grădiniță 2024. Model de cerere, pentru dosarul de înscriere în învăţământul preşcolar

Calendarul înscrierii la creșă și grădiniță 2024. Model de cerere, pentru dosarul de înscriere în învăţământul preşcolar
📅 2024-05-04

Înscrierea la creșă și grădiniță 2024. "Conform calendarului, părinţii care vor să îşi înscrie copiii la creşă sau la grădiniţă pot face acest lucru în perioada 27 mai - 14 iunie. Iar dacă e să vorbim despre vârste, ei bine, la creșă pot fi înscriși copiii care au între 3 luni și 3 ani, iar la grădiniță cei care au vârste cuprinse între 3 și 6 ani", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

Înscrierea la creșă și grădiniță 2024

"Pentru înscriere, părinții trebuie să completeze o cerere tip, ce trebuie să se regăsească în dosarul de înscriere al copilului alături de alte acte necesare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe 14 iunie, odată cu afișarea listelor cu copiii înscrişi, dar și a numărului de locuri rămase libere", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

"După care, de pe 17 iunie și până pe 5 iulie, va urma etapa a doua de înscrieri. Ulterior, cea de ajustări. În situația în care într-o creşă sau într-o grădiniță cererile de înscriere depășesc numărul locurilor disponibile, se vor aplica criteriile de departajare", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

Părinții interesați să afle informații suplimentare pot accesa site-urile inspectoratelor școlare sau ale unităților de învățământ respective, ori pot solicita informații direct de la creșe sau grădinițe. Mai mult, vor putea apela numărul Telverde ce va fi disponibil în perioada înscrierilor, la nivelul fiecărui inspectorat şcolar.

Reînscrierea la creşă sau grădiniţă

Tot luna viitoare, în perioada 20-24 mai, va avea loc reînscrierea copiiilor care frecventează deja creșele sau grădinițele.

Documente: Cerere_inscriere_invatamant_prescolar.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Dezastru în Botoşani, de la scânteia unui flex: 70 de tone de furaje, zece pomi, dar şi un utilaj agricol s-au făcut scrum

Neglijenţa era să producă o tragedie, ieri după amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici, judeţul Botoşani. Fără să conştientizeze pericolul, în timp ce se afla în anexa casei sale, un bărbat s-a apucat să taie cu flexul o bucată de tablă. 

Oraşul în care un loc de parcare se vinde cu 500.000 €: "Cei interesaţi nu parchează pe stradă"

Cel mai scump loc de parcare din Olanda se află în complexul Vondelpark din centrul Amsterdamului. Cei aproape 18 metri pătraţi se vând cu nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de euro, potrivit unui site local de imobiliare, citat de publicaţia BN DeStem. 

Şoferiţă nervoasă, după o şicanare în traficul din Constanţa. O cameră de bod a filmat-o pe tânără în acţiune

Legea junglei în stradă! Camera de bord a unei maşini a suprins momente şocante chiar într-o intersecţie intens circulată din Constanţa.    

Dosarul "Bani contra tăcere". Fosta directoare de comunicare a Casei Albe spune că Trump i-a cerut să nege aventura cu Stormy Daniels

Noi răsturnări de situaţie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că şi-a falsificat situaţiile financiare.

Sute de oameni au format o cruce impresionantă, de peste 50 de metri, în munţii Vâlcan din Hunedoara. Credincioşii au refăcut drumul lui Iisus

Nu doar în ţara sfântă s-a refăcut traseul Mântutorului, ci şi la noi. Sute de credincioşi români au mers pe Drumul Crucii, la fel ca acum două milenii. În munţii Vâlcan, din judeţul Hunedoara, oamenii au conturat o cruce impresionantă, de peste 50 de metr...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..