Cu ce se ocupă Andreea Bălan când nu-l hiper-stimulează pe sărmanul iubit? “Joacă” pe interzis…

Cu ce se ocupă Andreea Bălan când nu-l hiper-stimulează pe sărmanul iubit? “Joacă” pe interzis…
📅 2024-05-04

Când nu este în compania iubitului, Victor Cornea, Andreea Bălan (39 de ani) își dedică timpul fetițelor pe care le are împreună cu George Burcea. Zilele trecute, a fost cu micuțele la o clinică medicală, iar la plecare a făcut un gest ușor necugetat. Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie. Ce a făcut, mai exact, jumătatea blondă a trupei Andre? CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă în exclusivitate.

În urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan a arătat că, la 39 de ani, știe “joaca” bine. În doar câteva secunde, sexy-artista și-a hiper-stimulat sărmanul iubit, iar “vulcanu’” a erupt, pe trotuar, la service (IMAGINI TARI AICI). Jumătatea blondă a trupei Andre nu are, însă, ochi doar pentru Victor Cornea. Lucru, de atlfel, normal, având în vedere că are în grijă două fetițe, rezultate din mariajul cu George Burcea.

Andreea Bălan, cu fetițele la clinică

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Andreea Bălan în zona de nord a Capitalei, alături de micuțele ei, Ella și Clara. Îmbrăcată, ca întotdeauna, provocator, artista a fost cu fetițele la o clinică medicală. Acolo au petrecut câteva zeci de minute. La plecare, ex-partenera lui George Burcea, din dorința de a ajunge mai repede la mașină, a traversat, alături de micuțe, neregulamentar. Nu a mai așteptat până la trecerea de pietoni. S-a asigurat, totuși, că nu există niciun pericol.

Andreea Bălan traversează neregulamentar strada cu cele două fetițe

( ACCESEAZĂ ȘI: VICTOR CORNEA I-A DESCHIS ANDREEI BĂLAN O UȘĂ CĂTRE O LUME LA CARE DOAR VISA. IMAGINEA A DEVENIT VIRALĂ: „O LEGENDĂ VIE!” )

Ulterior, Andreea Bălan și-a urcat fetițele în mașină, după care și-a verificat telefonul mobil. S-a pus la volan și dusă a fost. Nu excludem ca după ce Ella și Clara au fost lăsate acasă, jumătatea blondă a trupei Andre să fi fugit repede la Victor Cornea, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai multe luni.

Nu este agreată de familia lui Victor Cornea

Altfel, în iunie 2023, CANCAN.RO detona bomba și dezvăluia, în exclusivitate, că artista are o relație cu Victor Cornea, un tenismen în vârstă de 30 de ani, cu zece mai puțin față de ea. Familia sportivului nu ar agrea, însă, povestea lor de dragoste.

Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, ne-au mărturisit sursele noastre.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Așa ceva mai rar vezi! A curs șampania și… Au dansat pe mese, în ploaie, la Loft!

Deși vremea a fost destul de rea la malul mării, party-urile din cluburile de fițe din Mamaia și-au urmat cursul firesc: artificii, râuri de șampanie scumpă și dansuri pe mese! Chiar și pe ploaie, luxul […]

Imagini colosale cu super-masinile de milioane €! S-a înclinat parcarea de la cel mai tare hotel din Mamaia

Fără discuție, parcarea mega-aroganțelor! Un hotel de lux de la Mamaia a înșirat, de 1 Mai, bolizi de sute de mii de euro. Lamborghini Urus, Mercedes G Klass și McLaren 720s au fost doar câteva […]

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău

Distracția, luxul și opulența sunt cuvintele de ordine la mare de 1 Mai. Și, cum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău dau, în general, tonul în tot, nu puteau lipsi nici de data aceasta de la […]

Adina Buzatu îți corectează ținuta pentru masa de Paște și… MARE ATENȚIE! Nici prin gând să nu-ți treacă să porți așa ceva!

Dragi fashioniste și împătimiți ai modei, acest interviu acordat de Adina Buzatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, este destinat vouă! Însă nu sunt excluși nici cei care se află în căutare de idei pentru masa festivă […]

Cea mai exotică gospodină de la televizor le face instructajul de Paște! Sfaturi pentru pască și cozonaci de vis, de la Majda

Pregătirile pentru Paște se află pe ultima sută de metri, motiv pentru care CANCAN.RO sare în ajutorul gospodinelor perfecționiste. Interviul acordat de Majda se dorește a fi unul cu scop „didactic”, sfaturile oferite de cea […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..